De leukste acht van Stip & Bloem

28 januari 2015

De leukste acht van Stip & Bloem

28 januari 2015

Houd jij van Engeland en de stijl van de Engelse huizen? Ben jij altijd op zoek naar originele cadeautjes of producten voor in je eigen huis? Is de landelijke lifestyle echt iets voor jou? Kijk dan eens naar de winkel van Stip & Bloem. Deze Gifts & Lifetsyle winkel kent een mooie geschiedenis. Eigenaresse Wendy begon ooit met handgemaakte kindertasjes en vlaggenlijnen, in de jaren werd het assortiment uitgebreid en werd de webwinkel steeds professioneler. Inmiddels heeft Stip & Bloem een eigen ruimte buitenshuis en is er daardoor ruimte voor inloopdagen gekomen. De showroom straalt precies uit wat Stip & Bloem online uitstraalt: een professionele (web)winkel met mooie producten voor fijne prijsjes!

Showroom-Stip-&-Bloem-1

De producten bij Stip & Bloem zijn vrij uitgebreid, maar ze hebben allemaal dezelfde sfeer. Dat vind ik knap!  Van mooie leren tassen tot telefoonhoesjes, van deurknoppen tot stationery en van kinderlunchboxen tot gastendoekjes en mooie woordplaten.

Wat mijn favorieten zijn, laat ik je hieronder zien!
leukste8-stipenbloem

 1. Naast naaidozen, kan je ook deze leuke lintjesboxen kopen. Handig voor als je vaker cadeautjes inpakt!
 2. Ik ben fan van kleedjes en plaids. Vooral over mijn bed, om net wat warmer te liggen of voor ’s avonds als ik aan het werk ben om over mijn schouders. Deze plaid met ster is zo mooi!
 3. Kan jij een keuze maken tussen al de portemonnees? Ik vind deze met die wijze vos heel leuk
 4. Deze sjaal is luchtig, mooi van kleur en past bij de komende lente!
 5. Een verjaardagskalender hoort in ieder huishouden. Vooral zo’n lieve van  Daphne’s Diary
 6. Sinds we geëmigreerd zijn, hou ik van quotes die me happy maken!
 7. Snackbakjeskunnen veel leuker dan in saaie zakjes. Deze vier bakjes koop je samen en zijn zo leuk.
 8. Ik heb geen paraplu en ook hier regent het weleens. Met een paraplu als deze maak ik de blits in het Zwitserse.
Kende jij Stip & Bloem al en wat zijn jouw favorieten?
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • A CUP OF MEDICINE 29 januari 2015 at 06:58

  Ik kende de webwinkel Stip en Bloem nog niet, maar wat een onwijs leuke spulletjes hebben ze!

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.730 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×