De jongste krijgt de afdankertjes

18 augustus 2015

De jongste krijgt de afdankertjes

18 augustus 2015

Ik heb dozen vol met kleren van Eva staan. Kleding die ik zelf gekocht, gekregen kleertjes, tweedehandse of misschien wel derdehands en steeds als Liza weer een maat opschuift, dan kan ik weer een nieuwe doos openen. Superleuk om haar natuurijk in de kleren die Eva lang geleden aan had te zien, maar soms bekruipt me toch het gevoel dat ik haar tekort doe. Ik heb gewoon niks voor haar nodig en buiten dat: ze loopt het liefste alleen in een romper rond!

Ieder seizoen probeer ik wel iets voor haar te kopen wat bij haar past. Een jurkje, een broekje of jasje. Gewoon omdat ook zij nieuwe kleren verdient. Onlangs had ik weer zo’n fase. Ze moest wat nieuws. Eva had sloffen gehad, een tas en dit en dat. En Liza kwam er mijn inziens weer bekaaid vanaf. Toen ik van Kleertjes.com een waardebon van 50 euro kreeg om te schoppen, hoefde ik niet lang na te denken. Ik ging voor Liza shoppen!

Shoppen voor de kleinste

Ik ben sowieso iemand die als eerste in de uitverkoopmappen gaat kijken. Waarom zou je voor iets meer betalen als bijna hetzelfde in de uitverkoop ligt?! In de Outlet bij kleertjes.com kon ik direct slagen! Toevallig kocht ik bijna alles van het merk Cakewalk, maar het is ook zo leuk en vrolijk. De kleurtjes staan superleuk bij Liza.

kleertjescom
Shirt Cakewalk koraal | Shirt Cakewalk olifanten Name-it korte broek | Cakewalk jurk

Hoe gaat het in zijn werk?

Kleertjes.com is een online shop waar gebruikersgemak hoog in het vaandel staat! Dat merk je aan alles. De website loopt lekker, ook op mobiel. Het bestellen loopt soepel en binnen een dag (of twee) heb je je spullen in huis. Online is het mogelijk om je profiel in te vullen, waardoor je altijd de goede maten van je kinderen bij de hand hebt. Betalen doe je via ideal, creditcard, achteraf, met cadeaubon of pay-pal.

Liza als fotomodel!

Niet echt natuurlijk, maar wel voor mijn lens. Ik heb 1 shirtje nog niet aangetrokken. De maten die ik gekocht heb zijn 86 (kan ze er gelijk in) en het broekpak was 92.
cakewalk

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

11 Comments

 • Nicole 18 augustus 2015 at 05:34

  Hier zou dat ook zo zijn als we een meisje krijgen. Ik bewaar ook veel van Fay! Die jumpsuit heb ik ook voor Fay gekocht trouwens!! Staat Liza leuk 😄

  • Marlieke 18 augustus 2015 at 08:43

   Ik had die jumpsuit eigenlijk voor volgend jaar gekocht, maar ben bang dat ze er dan niet meer in past. Trek ‘m Fay maar snel aan, misschien valt hij bij haar ook wat kleiner.

 • Pauline 18 augustus 2015 at 08:10

  Superleuke kleertjes! Onderste jurkje heeft mijn kleinste kleintje ook! <3

  • Marlieke 18 augustus 2015 at 08:42

   Dat meen je! Leuk 🙂

 • Marjo 18 augustus 2015 at 08:12

  Zag dat cakewalk jurkje ook al in je andere artikel met de fijne groezelige snoetjes 😉 Had ik ook bijna voor Pollewop geshopt. Merk wel dat tegelijk het nadeel van ” van elk één hebben” ook een voordeel is. Dat broekje van Name it staat ook super, daar was mijn meisje helaas te groot voor 😉 goede smaak! :))

  • Marlieke 18 augustus 2015 at 08:41

   Ja goed gezien!! Inderdaad ergens is het een groot voordeel, maar ook wel een nadeel en zo maken we er het beste van! Leuk dat je bijna hetzelfde hebt gekocht!

 • Themommydiaries 18 augustus 2015 at 08:57

  Heel erg herkenbaar! Floris deaagt ook heel veel kleding van Maxim en stiekem voel ik me daar heel erg schuldig over, zeker omdat ik nu voor Lauren wel weer allemaal nieuwe dingen koop. Leuke dingen heb je gekocht!

  • Marlieke 19 augustus 2015 at 15:37

   Fijn dat je voor Lauren wel weer lekker kunt shoppen. Soms Floris gewoon wat nieuws geven. Natuurlijk unisex, kan lauren het kater weer aan 😉

 • jansyluvzu 18 augustus 2015 at 22:18

  Arm kind 😉 nee hoor…zo lang ze er zelf nog geen “last” van heeft…dikke prima toch!
  Ik hou van Cakewalk…lekker vrolijk! Toevallig vorige week zelf ook een jurkje gekocht van Cakewalk. De kleertjes staan haar allemaal even leuk!

  • Marlieke 19 augustus 2015 at 15:32

   Dank je! Eva krijgt ook veel van haar nichtje en vertelt dan heel stoer dat het een jurkje is van haar nichtje. Ik hoop dat dat nog heel lang blijft!

   • jansyluvzu 19 augustus 2015 at 15:43

    Ik heb tot mijn 12e bijna alleen maar tweedehands kleding van mijn nichtje gedragen…Daarna wilde ik pas niet meer 😉

  Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.036 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×