De foto’s van een heerlijke middag in de duinen

11 december 2014

De foto’s van een heerlijke middag in de duinen

11 december 2014

Volgens mij is het in Nederland pokkenweer! Troost je, in Zwitserland is het misschien iets beter, maar we wonen al een week tussen de wolken in een regenachtig grijs land. Daarom denk ik graag nog even toe aan die hele mooie dag afgelopen zaterdag. Ik was nog in Nederland en besloot om met de kids het voorbeeld van Sanne te volgen en naar de Loonse en Drunense duinen te gaan. Thomas, ja de fotograaf, ging gezellig mee – hij moest wel, ik had tenslotte geen auto. Thomas had het druk met zijn twee modelletjes en klom voor de beste foto zelfs in de boom, maar ook ik maakte foto’s! Natuurlijk, want foto’s maken vind ik fantastisch om te doen.

Lieve Liza
Lieve Liza
Eva niet, Eva klom gewoon verder.
Say cheese!
Echte fotografen klimmen in bomen voor de beste foto
Echte fotografen klimmen in bomen voor de beste foto
Liza vond dat allemaal maar spannend!
Liza vond dat allemaal maar spannend!
Eva niet, Eva klom gewoon verder.
Eva niet, Eva klom gewoon verder.
Stoere dame. Natuurlijk kon ze er niet zelfstandig uit.
Stoere dame. Natuurlijk kon ze er niet zelfstandig uit.
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Dhini van Heeren 11 december 2014 at 20:00

  wat cute fotos

 • Pauline 12 december 2014 at 10:03

  Wauw, prachtige foto’s weer!

 • Thea van Galen/ Bampraat 12 december 2014 at 16:23

  mooie foto’s

 • jansyluvzu 13 december 2014 at 10:18

  Wauw wat een mooie foto’s weer!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.054 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×