De eerste sneeuw! | Fotospam

22 november 2015

De eerste sneeuw! | Fotospam

22 november 2015

We zaten er al een tijdje op te wachten, maar vandaag viel dan toch de eerste sneeuw hier. Gisteren had het al een stuk hoger op de berg gesneeuwd, waardoor ons uitzicht ineens enorm veranderde! Leuk, maar wel fijn dat het nog even op de berg ligt en niet bij ons in de straat…

Totdat het vanochtend om een uur of acht toch echt begon te sneeuwen. Dikke vlokken kwamen er naar beneden. Tot groot plezier van de kinderen. Ze hebben wel een uur voor het raam staan kijken naar wat er naar beneden viel en met iedere kreet werd ook ik enthousiaster. Liza heeft natuurlijk vorig jaar wel goed sneeuw meegemaakt, maar zag vol bewondering die witte vlokken naar beneden komen. Fantastisch.

[ezcol_1half]IMG_8714[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]IMG_8720 2[/ezcol_1half_end]

Het bleef alleen niet liggen. Jammer voor de kinderen, fijn voor mij šŸ˜‰ Ā Eva kreeg al gelijk de sneeuwkriebels en we besloten dan ook om vanmiddag toch de berg op te rijden. Eventjes naar de sneeuw. Hoe was het ook alweer?

Eva genoot. Ze had zich goed aangekleed en haar sneeuwballenmaker mee. We werden dus aardig raak gegooid. Liza vond het in eerste instantie heel vreemd, maar in haar blik lag zoveel verwondering, zo mooi! En iedere keer dat wij een sneeuwbal op ons kop kregen, moest zij natuurlijk heel hard lachen. We hadden met Eva afgesproken dat ze Liza met rust zou laten, Liza is al zo’n koukleum! Gelukkig luisterde Eva dit keer wel naar ons en zo was het een leuk uitstapje voor ons allemaal.

We gingen maar eventjes dus echte skikleren waren natuurlijk niet nodig, maar fatsoenlijke snowboots voor Liza en handschoenen zijn zeker wel aan te raden. Komende dagen ga ik dus op zoek naar alle spullen en dan zijn we vast klaar wanneer woensdag de echte winter inzet hier in het Rijndal.

Natuurlijk maakten we foto’s en zoals je gewend bent inmiddels, drop ik ze hier!

IMG_8669 IMG_8661 IMG_8672 IMG_8720 IMG_8709 IMG_8685 IMG_8725 IMG_8727 IMG_8732 IMG_8768 IMG_8760 IMG_8746

 IMG_8790

En toen begon het heel hard te sneeuwen en kreeg Liza er duidelijk genoeg van!
IMG_8780

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • […] is en we gegeten hebben, duik ik weer lekker terug mijn bed in! ’s Middags zoeken we de echte sneeuw op. Leuk!!! Het levert me een nieuwe facebookprofielfoto op En nee, die wallen zie je niet zo goed […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×