De acht leukste jumpsuits voor je kleine of grote dochter

3 maart 2015

De acht leukste jumpsuits voor je kleine of grote dochter

3 maart 2015

Eva en ik zijn gek op jumpsuits in de zomer. Voor haar (niet voor mij – laat dat even duidelijk zijn). Vandaag daarom dan ook de leukste jumpsuits voor de grote dochter en voor de kleinste spruit.

jumpsuits-2015

 

1. Guguu
2. H&M
3. RachelandGroms
4. H&M
5. Wild – Zazou.eu
6. Bobochoses
7. Claesens – Kixxonline
8. Arnhem

Ben jij ook zo gek op jumpsuits en ken je misschien merken die ik nog niet ken? Laat het me weten in een reactie!
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

3 Comments

 • Cassies 3 maart 2015 at 08:09

  Yup mijn eigen jumpsuits van bio katoen voor de kleintjes. Met een persoonlijke bedrukking natuurlijk. http://www.LittleMonkey.nl

  En de leuke jumpsuits van puur Sammy’s http://www.puursammys.nl ook voor de kleintjes.

  Xx

 • Vlijtig Liesje 3 maart 2015 at 13:39

  Ze zien er allemaal leuk uit. Maar ik zie altijd vooral het praktische nadeel dat je niet snel naar de wc kunt. Maar dan komt vast omdat ik zelf vaak moet…

  • Marlieke 3 maart 2015 at 14:17

   Daarom moet je ook makkelijke kopen, die een kind zo uit kan trekken. De meesten gaan net als een badpak uit en ook zo weer aan. Voor eentje met knoopjes moeten ze dan wel weer wat ouder zijn of moet je even helpen.

  Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×