De acht leukste afscheidscadeautjes voor juf en meester

21 juni 2016

De acht leukste afscheidscadeautjes voor juf en meester

21 juni 2016


De laatste weken van het schooljaar zijn bij ons aangebroken, langzaam denk ik aan het afscheidscadeautje voor de Eva’s juf. Hier in Zwitserland is het niet echt normaal om te doen, maar omdat het in Nederland wel normaal is vind ik het wel leuk om erin te houden. Bij ons wordt het waarschijnlijk gewoon een tekening. Wie de juf of meester wel wat extra’s wilt geven, heb ik op Pinterest weer wat leuke ideetjes gevonden.

Bekijk ook het artikel dat ik eerder schreef met originele ideeën

De acht leukste afscheidscadeautjes voor juf en meesterDe laatste weken van het schooljaar zijn bij ons aangebroken, langzaam denk ik aan het afscheidscadeautje voor de Eva’s juf. Hier in Zwitserland is het niet echt normaal om te doen, maar omdat het in Nederland wel normaal is vind ik het wel leuk om erin te houden. Bij ons wordt het waarschijnlijk een tekening. Wie de juf of meester wel wat extra’s wilt geven, heb ik op Pinterest weer wat leuke ideetjes gevonden.

De acht leukste afscheidscadeautjes voor juf en meester


Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.039 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×