Crazy Russian Hacker – Oh yeah!

6 januari 2014

Crazy Russian Hacker – Oh yeah!

6 januari 2014

crazy russian hacker

En ja hoor, daar is weer een hilarisch YouTube kanaal. Dit keer raad ik je aan om naar Crazy Russian Hacker te gaan. Hij laat zien hoe sommige problemen eigenlijk helemaal geen problemen zijn. Weet jij hoe je ervoor zorgt dat aluminiumfolie niet uit de kartonnen rol valt? Ik heb in ieder geval weer wat geleerd.

Verveel je je een keer op je werk, dan heb je vanaf nu wat te doen. De hele dag filmpjes van deze Rus kijken en je steekt er ook nog wat van op ook! En voor de echte fan; Instagram – Facebook – Twitter

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.042 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×