Wil jij Bunchems kopen? Eva laat zien wat er in de verpakking zit

20 april 2016

Wil jij Bunchems kopen? Eva laat zien wat er in de verpakking zit

20 april 2016

Afgelopen weekend kocht ik voor de dames de grote set van Bunchems. Ja, want na het grote succes van de kofferset wilden we meer! We, ik ook (!!), wilde nog meer maken met die balletjes in allerlei kleuren. En in het megapakket zitten nog meer extra toevoegingen om je creaties nog toffer te maken. Met de twee weken  vakantie, de nare griep die de dames de eerste week hadden en de regen die ze deze week voorspellen, vond ik dat ze wel wat leuks verdienden.

Eva pakt Mega Pack Bunchems uit op Youtube!

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar Eva (en Liza ook) kijkt het allerliefste unboxing video’s van andere kinderen op Youtube. Het leek wel alsof een droom van Eva uitkwam toen ik vroeg of ze misschien de verpakking op film wilde uitpakken. De hele middag was ze hyper. ‘Kunnen we het al uitpakken. Is de camera al opgeladen?’. Nadat het huis eindelijk was opgeruimd en het buiten te koud werd om te spelen, mocht ze dan toch echt voor de camera. Alsof ze het al jaren deed, kletste ze zo 10 minuten vol en ook 20 minuten werden zo volgekletst en ik heb nog een heel archief met nog meer geklets voor later! Wauw. Wat was, ben ik trots op haar.

Bekijk Eva’s eerste Youtube-film en zeg het voort! En dan ga ik me nu eens verdiepen of dit uberhaupt is toegestaan in Nederland. Nu is het geen gesponsorde content, we kochten deze bunchems namelijk zelf.

Bunchems kopen? Dat kan hier!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

6 Comments

 • Nancy 20 april 2016 at 07:39

  Super cute filmpje. Goed uitgelegd Eva. Wat een leuk materiaal die bunchems

 • tinkerbelline 20 april 2016 at 14:05

  Oooooh wat lief!! Nou ik kende het niet dus heb het even opgezocht en denk wel dat het hier ook in de smaak zou vallen. Misschien ideetje voor haar verjaardag binnenkort

 • Judith 20 april 2016 at 21:11

  Een geboren blog⭐️, ze doet het heel leuk! Leuk spulletje ook!

 • Rianne 21 april 2016 at 07:28

  Aaaa wat super goed gedaan Eva!

 • […] Eindelijk konden we zaterdag zeggen dat Liza weer zo goed als beter was. Helaas kwam na deze foto de diarree… Ach, die hebben we uiteindelijk ook overleefd 🙂 ’s Middags werd er dan ook weer lekker in de tuin gebanjerd. Eva was ook blij dat ze weer met dr zus kon spelen Maar toch zie je wel dat ze er nog niet helemaal is. Haar vriendje vond het dan wel weer fijn dat hij weer met liza kon spelen. Aan het eind van de middag mocht Eva eindelijk haar nieuwe Bunchems spel uitpakken Dat we een televisiester in de dop hebben, dat bleek wel toen ik het ging filmen! […]

 • […] Hierin zaten voor allebei een magisch tekenbord, oefenboekjes, poppetjes en een doos met Bunchems. De iPad had ik voor de zekerheid mee voor een […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×