Afgelopen weekend kocht ik voor de dames de grote set van Bunchems. Ja, want na het grote succes van de kofferset wilden we meer! We, ik ook (!!), wilde nog meer maken met die balletjes in allerlei kleuren. En in het megapakket zitten nog meer extra toevoegingen om je creaties nog toffer te maken. Met de twee weken  vakantie, de nare griep die de dames de eerste week hadden en de regen die ze deze week voorspellen, vond ik dat ze wel wat leuks verdienden.

Eva pakt Mega Pack Bunchems uit op Youtube!

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar Eva (en Liza ook) kijkt het allerliefste unboxing video’s van andere kinderen op Youtube. Het leek wel alsof een droom van Eva uitkwam toen ik vroeg of ze misschien de verpakking op film wilde uitpakken. De hele middag was ze hyper. ‘Kunnen we het al uitpakken. Is de camera al opgeladen?’. Nadat het huis eindelijk was opgeruimd en het buiten te koud werd om te spelen, mocht ze dan toch echt voor de camera. Alsof ze het al jaren deed, kletste ze zo 10 minuten vol en ook 20 minuten werden zo volgekletst en ik heb nog een heel archief met nog meer geklets voor later! Wauw. Wat was, ben ik trots op haar.

Bekijk Eva’s eerste Youtube-film en zeg het voort! En dan ga ik me nu eens verdiepen of dit uberhaupt is toegestaan in Nederland. Nu is het geen gesponsorde content, we kochten deze bunchems namelijk zelf.

Bunchems kopen? Dat kan hier!

Show CommentsClose Comments

6 Comments

Laat hier je reactie achter