Broek leasen? Bij Mad-monkeys kan dat!

7 september 2017

Broek leasen? Bij Mad-monkeys kan dat!

7 september 2017

Dinsdag ontving ik wel een heel bijzonder persbericht. Je kunt vanaf nu namelijk broeken voor ondernemende jongens leasen bij Mad Monkeys. Wat een goed idee. Ik heb dan wel geen jongens, maar weet wel dat je soms gek wordt van de gaten in de kleren omdat ze weer eens ergens achter zijn blijven haken of gevallen zijn. Ik ken de ellende, want bij Eva kon ik vorig jaar minimaal 1 legging per week weggooien.

Jongensbroek leasen

Bij Mad-monkey’s is dit nu verleden tijd, zoals in het persbericht staat.

“Als eerste kindermerk in Europa, misschien wel wereldwijd, kun je bij Mad-Monkeys broeken LEASEN. Perfect om de kosten te drukken en je kleine jongen toch geregeld een coole nieuwe broek te bezorgen. Is de broek te klein of vind je het leuk eens een andere kleur te proberen? Geen probleem. Je stuurt het broekje terug en kunt voor € 9,95 per maand gewoon een andere leasen.”

Tweedehandse ZunD collectie

De oude broeken die teruggestuurd worden, gaan niet verloren. Deze broeken kunnen volgens Mad-Monkeys best nog een ronde mee en worden verkocht in de nieuwe ZunD collectie.

Ik vind dit soort initiatieven echt briljant. Broeken zijn al zo duur en zo kan iedereen voor een normale prijs een gave broek (die dus langer meegaat door de slijtvaste kniestukken!) op de kop tikken.

 

Zou jij een broek leasen?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.727 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×