Serie Frauenlauf | Ook Terry gaat er vol voor!

8 december 2017

Serie Frauenlauf | Ook Terry gaat er vol voor!

8 december 2017
Frauenlauf Bregenz

We hebben allemaal ons eigen verhaal. We hebben allemaal zo onze eigen motivatie. Maar 1 ding is zeker, we hebben elkaar gevonden in het hardlopen en gaan mét elkaar de Bodensee Frauenlauf in Bregenz lopen. In deze Frauenlauf serie leer je ons allemaal kennen! Terry ken ik al een hele tijd via social media. Toen ze een jaar geleden emigreerde naar Duitsland werd ze ook lid van de Facebookgroep met wereldmama’s. En nu zien we elkaar in Bregenz! Samen hardlopend de finish over, daar gaan we voor!

Na de geboorte van m’n jongste nu bijna 4 jaar geleden, ben ik gaan hardlopen. Ik liep dan vooral ‘s avonds want overdag was ik thuis met de kinderen. Smoesjes in overvloed, dus echt volhouden deed ik niet. Ook al had ik een 4 km obstakel run als stok achter de deur. Die heb ik gelopen. Gelopen idd en stukjes gerend.

Zal ik mee gaan?

Tot dit jaar het idee ontstond om met moeders die ik alleen online ken, de Frauenlauf in Bregenz te gaan lopen. Twijfel zal ik mee gaan? Ja doe eens gek en ga mee. En zo ging ik aan het trainen met Evy.

Ik ben al goed op weg, en kan echt genieten van het lopen. De ene keer loop ik door de velden en sta ik oog in oog met een vos, de andere keer loop ik langs de bosrand.Frauenlauf Bregenz

y

En ja er zijn momenten dat ik me van de bank af moet slepen. En dan is het fijn dat er een groep vrouwen achter je staat en zegt kom van die bak af, goed dat je gegaan bent. Omdat ze allemaal deze momenten wel herkennen.

Het is zo gaaf om te merken dat we steeds dichter bij onze doelen komen. Die 5 km halen, of de 10 km of gewoon beginnen met lopen. Dat vieren we met z’n allen online. En in juni echt.

Bregenz, we komen eraan!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.042 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×