Bioscooptip | Bibi & Tina: Jongens tegen de Meiden

30 april 2017

Bioscooptip | Bibi & Tina: Jongens tegen de Meiden

30 april 2017

Een van de leukste uitjes in de vakantie is een bezoekje aan de bioscoop. Ben je nog niet geweest en ben je op zoek naar echt een leuke meidenfilm? Dan raden wij je de film Bibi & Tina: Jongens tegen de Meiden aan!

Bibi & Tina: Jongens tegen de Meiden

De film in het kort: Bibi en Tina gaan op zomerkamp en natuurlijk hebben ze hun lievelingspaarden mee. Tijdens het kamp barst de strijd tussen de jongens en de meiden los. Wanneer ‘heks, heks’ niet meer werkt bij Bibi, zoekt ze samen met Tina uit wat er aan de hand is. Een flinke bosbrand zet alles weer in perspectief en Bibi moet haar toverkrachten terugkrijgen om een een ramp te voorkomen.
 Bibi & Tina: Jongens tegen de Meiden

De film was voor Eva echt heel leuk om te zien. Ze leefde mee waar ze kon, vond het spannend als het moest en was geboeid tot het eind! Het leukste is dat ze nog steeds het liedje zingt, de jongens tegen meiden is natuurlijk op iedere leeftijd een hot item! Last but not least is haar paardenliefde hierdoor ook weer opgebloeid, er moest zelfs een paardenvriendenboekje komen. šŸ™‚

Wat doe jij deze vakantie? Lekker naar de bioscoop met je dochter (en haar vriendinnen) en genieten!
 Bibi & Tina: Jongens tegen de Meiden

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.723 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×