Soms baal ik wel dat we midden in de verhuizing zitten. Niet alleen de drukte die erbij komt kijken, maar ook de leuke uitjes gaan aan mijn neus voorbij. Zo ook het persevent van PR4Kids. Jammer hoor. Gelukkig waren ze me niet vergeten en op de dag van het event kreeg ik een mooi pakketje toegestuurd. Ik hou van pakketjes!!! In dit pakket zat een to-do-lijst, een boek met de merken en een klein cadeautje voor Liza, of was het voor mij, of was het voor ons samen?

perscadeau

Het was een (sleutel)hanger van SmartMama. Deze sleutelhanger heeft siliconen-bolletjes en daar kan Liza weer lekker op bijten. En dat deed ze. Ze is er zo lang zoet mee geweest, dat ik al aan het kijken ben welke kleur ketting ervan wil hebben.

bijt

Online zag ik dat ze verschillende kleuren, vormen en maten hebben. Chewelry (bijtsieraden) voor kinderen (vanaf 3) en voor volwassenen. Uiteraard mag je je baby niet alleen laten met de ketting, want daar kunnen ze natuurlijk in verstrikt raken, maar als je erbij bent is het heerlijk dat je kindje lekker daarmee bezig is. De bijtsieraden voor kinderen vanaf drie jaar lijken me trouwens ook fijn om te hebben. Eva zit de laatste maanden echt overal op te knauwen en ze is dus schijnbaar niet de enige.

chewelry bijtsieraden!
chewelry bijtsieraden!

 

 

Show CommentsClose Comments

3 Comments

 • mamakletst
  Posted 8 september 2014 at 06:32 0Likes

  Erg leuk! Ik ga ook nog eens op zoek naar mooie b

  • mamakletst
   Posted 8 september 2014 at 06:33 0Likes

   Dat ging te snel, haha. Naar mooie bijtsieraden. Luuk begint inmiddels echt overal op te sabbelen. Is ook ideaal in de draagdoek!

 • tanya
  Posted 8 september 2014 at 21:44 0Likes

  Deze is leuk šŸ™‚
  http://bit.ly/1CKxXbj

Laat hier je reactie achter