Bezoek St. Gallen en haar prachtige straatjes

7 september 2016

Bezoek St. Gallen en haar prachtige straatjes

7 september 2016
Bezoek St. Gallen en haar prachtige straatjes

Soms mis ik het bruisende van Rotterdam. De dynamiek, de mensen, de winkels, de cultuur en architectuur. Waar wij wonen is de dichtsbijzijnde stad Alstätten. Een schitterend plaatsje, maar het mis toch echt het wereldse gevoel dat ik bij Rotterdam heb. St. Gallen is de hoofdstad van ons Kanton en heeft wel die dynamiek van een grote stad. En het heeft meer. Het heeft fantastische oude straatjes, mooie kunstwerken, kroegen en restaurantjes, cultuur en winkels!

St. Gallen – in en rond de abdij

Hoewel ik niet zo heel vaak ga, weet ik toch de weg in de stad en kan ik echt uren slenteren en me verwonderen over de schoonheid. Ik weet zeker dat ik de helft van die mooie plekjes nog niet heb gezien. Op een of andere manier blijf ik hangen rond de bijzondere Abdij / Stiftskirche. Hoe vaak ik hier ook ben geweest. Ik blijf er stil van vallen. Dit weekend was ik er weer en vandaag deel ik wat foto’s!

Bezoek St. Gallen
In de omgeving

Bezoek St. Gallen
De prachtige kathedraal

Bezoek St. Gallen
De binnenkant van de kathedraal

Bezoek St. Gallen
Een rommelmarkt (al zullen ze dat hier in Zwitserland vast anders noemen) op het plein naast de kathedraal

Bezoek St. Gallen
Zie je de scheve daken!
 

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Roos Rose-Marie Otto-Börger 7 september 2016 at 09:08

  Ziet er hartstikke mooi uit!

 • […] ‘S middags gaan Thomas en ik naar het mooie St Gallen. […]

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.719 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×