Uit de stal van Vrolijk op Chiq; Ben’de Beletterd en Grachtenpracht

24 oktober 2014

Uit de stal van Vrolijk op Chiq; Ben’de Beletterd en Grachtenpracht

24 oktober 2014

Ben’de Beletterd. Ik ben echt groot fan van de naam, geniaal verzonnen. Niet alleen heeft de shop een leuke naam, ze hebben ook fantastische producten. Producten met letters, maar ook met plaatjes. Ben’de Beletterd komt uit de stal van Vrolijk op Chiq, waar ook de website Grachtenpracht bij hoort. Verschillende sites met verschillende producten die een ding gemeen hebben: je wordt er heel erg blij van! Ik kreeg van Vrolijk op Chiq een perspakket opgestuurd met diverse producten, zo divers als de sites zelf zijn. Inmiddels heb ik mijn nichtje blij gemaakt met elastiekjes en het setje postkaarten, mijn zus met een notitieboekje voor in haar verjaardagsbox. De krijtbordsticker krijgt straks in mijn kantoor/speelkamer een goede plek en dat schattige vosje ga ik binnenkort STRIJKEN (!!!!) op een shirtje voor een van de dames. Ik denk alleen dat dat echt gefilmd moet worden, want strijken doe ik natuurlijk niet vaak/nooit. En als ik dan toch bezig ben, ga ik gelijk door met het snorretje en de cupcake dat ik ook kreeg!

Ik heb maar een klein deel uit de webwinkels binnengekregen. Tijd om er wat dieper in te duiken en ik deel met jullie mijn favorieten uit de drie webshops!

Vrolijk op Chiq

Vrolijk op Chiq maakt logo’s, namen en decors van piepschuim. Een naam in de kinderkamer van piepschuim, dat kennen we allemaal wel. Maar ik kwam er pas later achter dat er stiekem nog veel meer mogelijk is met piepschuim. Vrolijk op Chiq maakte, naast mooie bedrijfslogo’s met piepschuim, zelfs een deel van het decor van de TV Kantine. Tof!vrolijkopchiq

Grachtenpracht

Op Grachtenpracht vind je, zoals ze zelf ook al zeggen; blij-blijvers en blij-worders! De echte grachtenprachtjes zijn natuurlijk de grachtenhuisjes voor de kat. Welke kat houdt er nou niet van om in een doos te liggen, deze zijn tenminste een beetje stylish verantwoord. Er zijn echter nog veel meer blijmakers te koop. Dit zijn mijn favorieten! grachtenpracht


ijsjesbehang
confetti-slingerSupergrote kleurplaat (tafelgrootte!) – postkaart RacoonSnurk beddengoedgrachthuis kat .

Ben’de Beletterd

Mooie applicaties op je kleding strijken, net even die extra touch geven aan een deur of wat dacht je van je wasmachine pimpen. Ben’de Beletterd heeft het allemaal online staan en meer. Mijn grote favoriet is eigenlijk wel de wasmachinetekst šŸ™‚ Zo kan je uren naar die was kijken. De andere favorieten zijn:

benndebeletterd
Deursticker met naamKrijtstickerWasmachinesticker – it never ends…. – Creepy monsterMuursticker Welterustendierenapplicaties

Enne binnenkort ga ik dus strijken en filmen! To be continued dus…

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

3 Comments

 • Vlijtig Liesje 24 oktober 2014 at 13:15

  Wat een leuke dingen allemaal! Ik vind vooral die foto van die kat in dat huisje erg leuk.

 • Angelique 24 oktober 2014 at 20:52

  Wat een gave dingen voooral die teksten

 • […] eerder schreef ik over de leukste uit de collectie van Grachtenpracht.nl en nu is ook deze Lightbox daar […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×