Ben jij al aan een killerbody?

Zoals iedereen wil ik gezond zijn, wil ik me goed voelen en wil ik er wel iets aan doen om me zo te voelen. Als ik mezelf dik en zwaarmoedig voel, dan gaat er een knop(je) om. Ik ga weer meer bewegen. Totdat dat weer ophoudt.

Dan zit ik weer iedere avond achter de pc lekker te snacken. Zo verleidelijk die Zwitserse chocola (en op dit moment mik ik nog een stukje in mijn mond), maar ik eet ook met alle liefde chips of popcorn. Een killerbody – zoals je deze de laatste maanden veel op blogs ziet –  dat is een ver-van-mijn-bed-show!

Killerbody – daar word ik niet happy van

Ik streef niet naar een maatje 34. Ik streef er niet naar om mijn buik die inmiddels veel te veel rollen spek telt, te delen. Als je wilt zien of ik afval, of hoeveel wallen ik er deze week bij heb gekregen, dan kijk je maar naar de foto’s die ik wel deel. Geen huppeldepup fitness, geen sapkuurtjes, geen goiabessen of ander superfood in mijn lijf.

Ik hou van mijn boterham met hagelslag. Ik hou van mijn chipjes of chocola en vooral als ik ongesteld moet worden. Lijnen is niet aan mij besteed, maar gezonder eten nou vooruit. Omdat gezond zijn en gezond doen, toch echt niet zo slecht is.

Gezonde inspiratie!

Daarom binnenkort hier op Love that van zus Sanne een aantal inspiratie-artikelen om gezonder te leven! Want zij kan dat. Zij kan de knop omzetten en is gezonder gaan leven. Eerlijk is eerlijk, ze moest ook wel. Niet om af te vallen, maar om zich beter te voelen door een schildklier die ziek is. Volg je haar op Instagram, dan weet je dat ze voor zichzelf de lekkerste ontbijtjes maakt en een avond van te voren een lekkere lunch voor op het werk samenstelt. Ik ben jaloers op haar doorzettingsvermogen enne… stiekem ook wel op haar killerbody!

Vertel, wat doe jij om gezonder te leven?

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

7 Comments

Laat hier je reactie achter