Ben jij al aan een killerbody?

26 april 2015

Ben jij al aan een killerbody?

26 april 2015

Zoals iedereen wil ik gezond zijn, wil ik me goed voelen en wil ik er wel iets aan doen om me zo te voelen. Als ik mezelf dik en zwaarmoedig voel, dan gaat er een knop(je) om. Ik ga weer meer bewegen. Totdat dat weer ophoudt.

Dan zit ik weer iedere avond achter de pc lekker te snacken. Zo verleidelijk die Zwitserse chocola (en op dit moment mik ik nog een stukje in mijn mond), maar ik eet ook met alle liefde chips of popcorn. Een killerbody – zoals je deze de laatste maanden veel op blogs ziet –  dat is een ver-van-mijn-bed-show!

Killerbody – daar word ik niet happy van

Ik streef niet naar een maatje 34. Ik streef er niet naar om mijn buik die inmiddels veel te veel rollen spek telt, te delen. Als je wilt zien of ik afval, of hoeveel wallen ik er deze week bij heb gekregen, dan kijk je maar naar de foto’s die ik wel deel. Geen huppeldepup fitness, geen sapkuurtjes, geen goiabessen of ander superfood in mijn lijf.

Ik hou van mijn boterham met hagelslag. Ik hou van mijn chipjes of chocola en vooral als ik ongesteld moet worden. Lijnen is niet aan mij besteed, maar gezonder eten nou vooruit. Omdat gezond zijn en gezond doen, toch echt niet zo slecht is.

Gezonde inspiratie!

Daarom binnenkort hier op Love that van zus Sanne een aantal inspiratie-artikelen om gezonder te leven! Want zij kan dat. Zij kan de knop omzetten en is gezonder gaan leven. Eerlijk is eerlijk, ze moest ook wel. Niet om af te vallen, maar om zich beter te voelen door een schildklier die ziek is. Volg je haar op Instagram, dan weet je dat ze voor zichzelf de lekkerste ontbijtjes maakt en een avond van te voren een lekkere lunch voor op het werk samenstelt. Ik ben jaloers op haar doorzettingsvermogen enne… stiekem ook wel op haar killerbody!

Vertel, wat doe jij om gezonder te leven?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

7 Comments

 • kristel 26 april 2015 at 07:27

  Super leuk geschreven!! En ik snap het helemaal, chocoholic!

  • Marlieke 26 april 2015 at 11:39

   Je moet er wat voor over hebben en dat heb ik er niet voor over 🙂 Hahahah

 • Nicole 26 april 2015 at 09:04

  Ik hoef niet eens maatje 36 en wellicht hoef ik maatje 38 ook niet. Als ik nu al maat 40 zou hebben zou ik al heel tevreden zijn!
  Wat ik nu doe? Vandaag is die knop om gegaan of tenminste iemand heeft hem samen met mij omgezet..

  • Marlieke 26 april 2015 at 11:38

   Ik vind het vooral fijn om beter in mijn vel te zitten. Laten we wel wezen, we willen allemaal een bikinibody. Maar ik heb die hoop gewoon opgegeven met mijn zwak voor boterhammen met hagelslag 🙂 Goed dat er in ieder geval bij jou de knop is omgezet. Hoop dat dat zo blijft en je volgend jaar in maat 40 past?!! Doe vooral inspiratie op door de blogs van Sanne die de komende weken verschijnen.

 • Het Sushimeisje 26 april 2015 at 11:35

  Nou een killerbody hoef ik ook niet maar ik wil wel een betere conditie, wat meer spieren en iets strakker lijf. Dat is gewoon in zoveel opzichten gezonder! Maar natuurlijk moet je wel nog gezellig een taartje kunnen doen en moet je wel een sport of activiteit doen die je leuk vindt.

  • Marlieke 26 april 2015 at 11:40

   Is ook zo! Beter in je vel zitten door gezonder te zijn en gezonder te leven, zonder door te slaan… Maar dat zal bij mij niet zo snel!

   • Het Sushimeisje 26 april 2015 at 11:42

    Haha, nee dat geloof ik wel na het lezen van jouw artikel.

  Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×