Het lijkt wel of de kerstreclames steeds mooier worden. Nu krijgen deze reclames ook steeds meer aandacht, dus je zal wel gek zijn om er geen aandacht aan te besteden. Deze reclame van Apple geeft weer zo’n kippenvel. Mooi liedje, mooie mensen, mooi verhaal en dat allemaal in 1,5 minuut.

Omdat ik natuurlijk geen Nederlandse televisie meer zie, wil ik van jullie graag weten welke Nederlandse kerstcommercials echt de moeite waard zijn! Dan ga ik weer een avond op YouTube koekeloeren!

Nog meer mooie kerstcommercials

Uitgelichte foto: screenshot van YouTube Apple

Show CommentsClose Comments

2 Comments

  • Rianne Schakel-Tanis
    Posted 16 december 2014 at 17:26 0Likes

    Jumbo

  • Marlieke van der Willik
    Posted 17 december 2014 at 21:29 0Likes

    Ik ga kijken. Niet alles kan ik vanaf hier bekijken. Heeft iets met landrestricties te maken ofzo.

Laat hier je reactie achter