Ahh… dat is dus Blake Lively

8 september 2015

Ahh… dat is dus Blake Lively

8 september 2015

Ik ben de eerste om het toe te geven, ik kende Blake Lively niet. Wel van naam, maar niet van gezicht. En natuurlijk doet ze het met Ryan Reynolds. Maar wie was die griet? Ik dacht dat ze vooral in Science Fiction films speelde. Niet dus. En dit keer kan ik niet eens de emigratie de schud geven.

Na het verslinden van drie seizoenen van Gossip Girl, wilde ik weleens weten wie er eigenlijk in mee speelden. Blake Lively dus. Samen met nog wat anderen, maar die namen zie ik niet op de roddelsites. Alleen Blake Lively. Mijn favoriet uit Gossip Girl. Want wat is zij leuk.

Ja ik ben fan. Fan van Gossip Girl en van haar.

Gossip Girl

Gossip Girl kijk je natuurlijk via NetFlix. Ik ben inmiddels bij seizoen 3 en heb helaas nog maar drie seizoenen hierna te gaan. Hellup! Hoe leuk is het om gewoon een beetje naar rijke tieners die in Upper East Side in New York City wonen. Gossip Girl is het roddelprogramma dat iedereen scherp houdt! Vergelijk het met Goede Tijden, een fijne wegkijker dus!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Huisvlijt 8 september 2015 at 10:44

  Ik zie deze serie best vaak voorbij komen, en ga hem echt eens kijken. Zo gauw ik tijd heb!

 • Frederique 13 september 2015 at 08:06

  Oh echt? Haha ik begrijp nooit wat mensen in haar zien 🙂 Ik vind Gossip Girl te gek maar heb me toen de hele serie zitten irriteren aan haar personage. Ik vond Chuck en Blair leuk. Eh ok vooruit dan, vooral Chuck 😉

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.719 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×