It’s my birthday!

Vandaag is het precies 35 jaar geleden dat ik in het ziekenhuis in Leiderdorp ter wereld kwam! Hallo kleine Marlieke, hoe? Ja, volgens mij is dat de meest gestelde vraag in mijn leven. Marlieke. Marieke met een L ertussen.

Ik ben eraan gewend geraakt. Het past bij me en misschien spreek ik het ook niet altijd even netjes uit. Maar namen zoals Marijke, Marieke, Marlike ik heb ze allemaal voorbij zien komen op brieven, pakjes en dat soort dingen. Leuk toch!

En nu 35 jaar later, geef ik jullie een kleine terugblik van 35 jaar geleden. Acht foto’s uit mijn babyalbum… Oh wat was ik een lief kaboutertje!

Mijn geboortekaartje

Mijn geboortekaartje


De eerste foto van mij en mijn moeder was er een met een ontblote moederborst. Ik koos ervoor om een foto later te plaatsen en de borsten van mijn moeder gewoon privé te houden :)

De eerste foto van mij en mijn moeder was er een met een ontblote moederborst. Ik koos ervoor om een foto later te plaatsen en de borsten van mijn moeder gewoon privé te houden 🙂


Wat een klein kaboutertje was ik! Eva heeft trouwens in exact dezelfde wieg gelegen!

Wat een klein kaboutertje was ik! Eva heeft trouwens in exact dezelfde wieg gelegen!


Samen met Sanne en Mijke

Samen met Sanne en Mijke


Dit vind ik zo'n mooie en lieve foto!!

Dit vind ik zo’n mooie en lieve foto!!


Op het aankleedkussen met papa

Op het aankleedkussen met papa


En toen was ik al wat groter. Zie je Eva of Liza erin terug? Eva lijkt wel veel op mij, maar Liza... absoluut niet!

En toen was ik al wat groter. Zie je Eva of Liza erin terug? Eva lijkt wel veel op mij, maar Liza… absoluut niet!


Hier was ik alweer bijna twee

Hier was ik alweer bijna twee

En vandaag ben ik dus 35! Tijd voor gebak, rosé en ballonnen. Ook in die volgorde ja 🙂

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

8 Comments

Laat hier je reactie achter