100% natuurlijke badproducten van De Knappe Kikker

18 juli 2014

100% natuurlijke badproducten van De Knappe Kikker

18 juli 2014

Vorige week schreef ik al over de verzorgingsproducten van Naïf, welke zijn gericht op de allerkleinsten. Deze week komen de natuurlijke badproducten voor de grotere kinderen aan bod (hoewel baby’s ook wel erg aan hun trekken komen in deze webshop). Webshop De Knappe Kikker (de naam is natuurlijk al geweldig) heeft een enorme collectie natuurlijke verzorgingsproducten voor baby tot kids. De collectie is erg uitgebreid en daar zit volgens mij ook wel de kracht. Want hoe leuk is het als je zoon zich kan wassen met wasgel speciaal voor Superkids (inclusief superkid op de verpakking)! Voor de meisjes is de collectie natuurlijke producten zelfs nog groter! In de categorie shampoo kunnen de dames hun lol op met Sparkle Heart shampoo en conditioner, Princesse shamppo, Superkidsshampoo & TruKid shampoo. Overigens is er van al deze shampoo’s ook een bad versie.
1382153_474537122644343_536152622_n
De-Knappe-Kikker-Princesse-shampoo-en-badschuimIk kreeg van De Knappe Kikker de ‘princesse’- lijn opgestuurd. Twee grote flacons met shampoo en badschuim. Voor de grote prinses in ons huis was dit een enorme lokker om het bad in te duiken. Eva vindt het ín bad geweldig, maar de rit er naar toe is vaak een enorm gevecht. Het vooruitzicht op Prinsessenshampoo en echte prinsessenwasgel deed haar de trap op rennen! En niet voor niets. De shampoo liet zich lekker in haar haar masseren en ook de wasgel was een fijn schuimend geheel. Bijkomend voordeel is dat ook de lijnen die je in de webshop van De Knappe Kikker tegenkomt 100% natuurlijk zijn. Je smeert dus geen troep in het haar van je kleintje en allergische reacties zijn dan ook uitgesloten. Fijn voor die fijne en soms nog tere huidjes.

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Joyce 18 juli 2014 at 08:10

  Ziet er goed uit! 🙂

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×